Придружи ни се

Со гордост можеме да кажеме дека MK2025 е одлична референца за многунаши практиканти кои се приклучиле на пазарот на трудот. Активностите за време на праксата во MK2025 ги вклучува вообичаените канцелариски задачи, но исто така и повеќе интерактивни и предизвикувачки проекти кои помагаат да се изградат вештини и канцелариска етика. Ги охрабруваме да аплицираат студентите и дипломираните студенти кои сакаат да станат млади професионалци.

Моментално, сите позиции за волонтирање се пополнети, но ве охрабруваме да ни ја испратите вашата биографија и ќе ве контактираме кога позицијата ќе стане достапна.


[recaptcha]

или разгледај други можности за развој на кариера

во моментов немаме отворени позиции