posted August 9, 2017

Запознајте се со Македонија2025 на промотивните настани во Струмица, Битола и Охрид

Македонија2025 со задоволство Ве поканува на промотивните настани кои ќе се одржат во Струмица, Охрид и Битола. Настаните имаат за цел да ја претстават организацијата и да ги поканат компаниите да учествуваат на Самитот Македонија2025.   

· Струмица 14ти Август во Дом на АРМ од 17:30-19:30 часот, домаќин Митко Андонов, член на клубот на лидери на МК2025

· Охрид 17ти Август во Хотел Нова Ривиера од 17:30-19-30, домаќин Петар Спасески, член на клубот на лидери на МК2025

· Битола 29ти Август во Хотел Милениум од 11:00-13:00 часот, домаќин Владимир Робевски, член на клубот на лидери на МК2025

 

За повеќе информации може слободно да не контактирате на: maja.s@macedonia2025.com

back