Компанија-партнер на Македонија2025 објавува оглас за вработување!

posted January 25, 2018

Компанија-партнер на Македонија2025 која работи во индустријата на телекомуникациски услуги има отворен повик за вработување на дипломиран инженер со исклучително добро познавање на MS Office и AutoCAD

Кандидатот ќе биде дел од динамичен тим во брзо растечка компанија, а дел од работните обрвски вклучуваат:

- Изработка на проекти за инсталација на подземни телекомуникациски кабли;

- Спроведување на проектите во надлежни институции за добивање дозвола за градба;

- Менаџирање на градежен тим за имплементација на проектот.

Работното место е отворено за кандидати со и без работно искуство кои брзо учат нови работи и имаат исклучително добри компјутерски вештини. Предност ќе имаат кандидати кои имаат добро познавање на англиски јазик и кои имаат искуство со проектен менаџмент.

Вашите биографии доставете ги на office@macedonia2025.com најдоцна до 29-ти јануари до 12 часот на пладне.

back