Global Travel Boutique на Qatar Airways со попусти до 80 дестинации од Скопје преку Доха!

posted January 9, 2018

Global Travel Boutique на Qatar Airways се враќа со ексклузивен избор и одлични понуди за незаборавни патувања низ целиот свет.

Резервирајте го вашиот билет до 16 јануари 2018 година и заштедете на тарифите за економска и бизнис класа, почнувајќи од 369 евра за патувања до 10 декември 2018 година.

Искористете ги предностите на овие неверојатни зделки и создадете спомени кои ќе траат доживотно.

За сите вработени и партнери на МК2025, следува дополнителен попуст од 5%. Ве молиме обратете ни се на office@macedonia2025.com со цел да ви го испратиме промотивниот код.

* Важат одредбите и условите

За повеќе информации посетете го следниот линк:

https://www.qatarairways.com/en/offers/global-travel-boutique.html

 

 

back